η ωρα ειναι:

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2011»

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Κατασκευαστικές εταιρίες και η κυβέρνηση που τις σιγοντάρει, σε πανικό

«ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2011», με αυτόν τον τίτλο σε καλωσορίζει το μπλοκ που έχουν οι «ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ».

Και πραγματικά σήμερα ήταν δεκάδες χιλιάδες οι οδηγοί, σε όλες τις εθνικές οδούς της χώρας, που σήκωσαν με τον τσαμπουκά τους τις μπάρες και πέρασαν χωρίς να πληρώσουν διόδια.

Δεν θα επαναλάβουμε –σε μια αναζήτηση στο μπλογκ μας υπάρχει σε πολλές αναρτήσεις- για την λεηλασία των λαϊκών στρωμάτων που γίνεται με τις αποικιοκρατικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι μεγαλοκατασκευαστές –με κύριο τον Μπόμπολα- με το κράτος που τους δίνει το περιθώριο να ληστεύουν το λαό χρησιμοποιώντας τα διόδια.
Σήμερα αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι σίγουρα κατασκευαστικές εταιρίες και η κυβέρνηση που τις σιγοντάρει θα πρέπει να βρέθηκαν σε πανικό βλέποντας ότι αυτή η ανυπακοή του κόσμου στο να μην πληρώνει διόδια κλιμακώνεται και μεγεθύνετε.

Το ποιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι όλη η προσπάθεια τρομοκράτησης των οδηγών που είχε προηγηθεί, και από κυβερνητικούς παράγοντες αλλά και από ΜΜΕ με πρώτο το συγκρότημα Αλαφούζου έπεσε στο κενό.
Δικαιώθηκε έτσι το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων, που σε προηγούμενη ανακοίνωσή του τόνιζε: «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τους αεριτζήδες και τους πολιτικούς υπαλλήλους τους! Συνεχίζουμε, επειδή έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, και καλούμε όλους τους πολίτες να μην πληρώνει κανείς το χαράτσι διοδίων».

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/01/blog-post_6865.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου